A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA  
 Facultat de Traducció i d'Interpretació  Els estudis  Pràctiques a l'estranger 
Pràctiques a l'estranger

Tots els alumnes de grau (Traducció i Interpretació i Estudis d’Àsia Oriental) poden fer pràctiques a l’estranger. La UAB gestiona dos tipus de beques per fer pràctiques a l’estranger:
  • Erasmus Pràctiques
  • Programa Propi de Pràctiques
Per a més informació sobre el calendari, els imports dels ajuts i altres qüestions, consulteu www.uab.cat/mobilitat
 
En els dos casos l’estudiant és responsable d’aconseguir una empresa o entitat per fer les pràctiques abans de presentar la sol·licitud de la beca. A fi d’ajudar els estudiants de la facultat en aquest procés, la facultat posa a disposició dels alumnes dues iniciatives:
 
1.       ELIA Exchange (www.elia-exchange.org). La facultat col·labora amb ELIA (European Language Industry Association) en el projecte ELIA Exchange. Els estudiants de la facultat poden inscriure’s gratuïtament en aquesta base de dades d’ofertes de pràctiques i rebre ofertes del país i combinació lingüística que els interessi.
 
2.       EGPS (European Graduate Placement Scheme, http://www.e-gps.org/)). La facultat participa activament amb aquest projecte europeu de suport i seguiment dels estudiants que fan pràctiques a l’estranger. Encara que trobis l’empresa de pràctiques a través d’Elia Exchange, pots incorporar-te a aquest projecte. Com funciona

3.       Erasmus Intern (http://erasmusintern.org/traineeships) és una plataforma desenvolupada per l'Erasmus Student Network  en què pots trobar entitats que busquen estudiants de pràctiques i també t'hi pots inscriure com a sol·licitant.
 
Inici Mapa web
2018 Universitat Autònoma de Barcelona