A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  

Facultat de Ciències > Els estudis > Màsters oficials > Ciències > Màster oficial geologia i geofísica de reservoris (informació general)

Ciències

Geologia i Geofísica de Reservoris

Informació general

Centre docent

Facultat de Ciències

Presentació

El màster de Geologia i Geofísica de Reservoris és un màster conjunt de la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona que pretén proporcionar a l'estudiant una formació que integri les principals línies d'R+D+I que s'estan desenvolupant en el camp de l'exploració i la caracterització tant geològica com geofísica de reservoris geològics.

Un dels seus objectius principals és familiaritzar l'estudiant amb l'ús de les tècniques i les eines més modernes que estan desenvolupant els equips d'investigació involucrats en la docència d'aquest màster. Entre aquestes, cal destacar les que fan referència a la caracterització tridimensional de reservoris i la modelització tant analògica com numèrica de processos geològics. Amb una implantació creixent i accelerada, aquestes tècniques són bàsiques per caracteritzar eficaçment sistemes estructurals i reservoris sedimentaris.

Tipus de màster

Interuniversitari

Universitat coordinadora

Universitat de Barcelona

Altres universitats participants

Universitat Autònoma de Barcelona

Total de crèdits

60 ECTS

Preu

Consulteu aquesta informació amb la universitat coordinadora.

Web del màster

 
Inici Mapa del Web
2014 Universitat Autònoma de Barcelona