A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Twitter Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  

Inici > Els estudis > Màsters oficials > Geografia, Demografia i Planificació Territorial > Màster oficial estudis territorials i de la població (informació general)

Ciències Socials

Estudis Territorials i de la Població

Informació general

Centre docent

Facultat de Filosofia i Lletres

Presentació

L’àmbit al qual pertany el màster es troba entre les posicions 51 i 100 de la quarta edició del QS World University Rankings by Subject

El màster d'Estudis Territorials i de la Població ofereix l'opció d'escollir entre dos itineraris de gran rellevància social com són el l'ordenació territorial i la demografia. Aquest màster obre les portes als estudis de doctorat de Demografia i de Geografia que han rebut la Menció d'Excel·lència del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Ofereix també l'opció de fer pràctiques professionals en un ampli ventall d'empreses privades i organismes públics, així com també algun "workshop". 

Cal, a més, realitzar un treball de fi de màster per demostrar l'excel·lència en la recerca de l'estudiant. D'altra banda, l'itinerari específic d'Ordenació del Territori contempla la possibilitat de fer un treball de camp, a partir del qual s'estructuren els continguts i l'avaluació d'una bona part dels mòduls.

Tipus de màster

Màster Oficial UAB

Total de crèdits

60 crèdits ECTS.

Places

50 places (mínim matrícula 20 alumnes)

Preu

46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents).
75€ per crèdit (estudiants no UE no residents).

Idioma

Català (45 % de les classes), castellà (40 %) i anglès (15 %).

Web del màster

 
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el Web
2015 Universitat Autònoma de Barcelona