A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual Facebook Facebook Twitter Twitter
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  

CiŔncies

JEMES - Erasmus Mundus en Estudis Ambientals: Ciutats i Sostenibilitat / Environmental Studies - Cities and Sustainability

Informació general

Centre docent

Facultat de CiŔncies

Presentaciˇ

El màster Erasmus Mundus en Estudis Ambientals: Ciutats i Sostenibilitat (JEMES) ofereix una formació amb orientació científica i teòrica i un nivell acadèmic alt. Aprofitant la llarga experiència en docència i recerca de les institucions que el duen a terme, el programa es centra en la qualitat del medi ambient i en les tecnologies que hi estan relacionades, així com en la gestió i a la conservació sostenible. Des d'una perspectiva tecnològica i empresarial, el màster estudia els canvis químics, físics i biològics en el medi ambient i considera el comportament de l'aire, de l'aigua i del sòl i els efectes d'activitats antropogèniques.

La durada del JEMES CiSu és de dos anys (120 crèdits ECTS). Els estudiants trien començar els seus estudis a la  UAB o a la Universitat d’Aalborg i es desplacen a la Universitat d'Aveiro o la TUHH per cursar el segon semestre. La mobilitat del segon any depèn de l'itinerari que volen cursar: Tecnologia Ambiental o  Gestió Ambiental. El quart semestre es treballa exclusivament en el treball de fi de màster.

El JEMES CiSu té un fort component interdisciplinari, atès que els mòduls els imparteixen professors de les quatre universitats associades i també professors visitants de prestigi. Aquest màster s'imparteix íntegrament en anglès i s'afavoreix el clima internacional i intercultural no només potenciant la mobilitat dels estudiants i el professorat, sinó també amb una distribució equitativa entre estudiants europeus i estudiants de la resta del món.

Tipus de mÓster

Erasmus Mundus

Universitat coordinadora

Aalborg Universitet (Dinamarca)

Altres universitats participants

Technische Universität Hamburg-Harburg (Alemanya)
Universidade de Aveiro (Portugal)
Universitat Autònoma de Barcelona
 

Aquest màster l'imparteixen quatre universitats europees pioneres en la investigació i l'educació ambiental. Cada universitat contribueix amb el seu coneixement en un camp específic i la col·laboració entre les quatre proporcionarà als estudiants una formació integrada en tecnologia puntera i capacitat de gestió.

Total de crŔdits

120 crŔdits

Places

20 places

Preu

46,11€ per crèdit (estudiants UE o residents).
82€ per crèdit (estudiants no UE no residents).

Resoluciˇ del procÚs d'admissiˇ

Web del mÓster

 
Inici Mapa del Web
2018 Universitat Aut˛noma de Barcelona