A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Imatge Twitter_plana principal
 LA FACULTAT    FUTURS ALUMNES    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  

Grau d'Empresa i Tecnologia

Informació general

Centre docent

Presentació

La UAB és pionera en oferir aquest grau a nivell estatal on encara no hi ha graus similars, tot i que arreu del món hi ha un bon nombre d'universitats que ofereixen un títol amb les mateixes característiques i objectius, entre les que destaquen les de Munster i Manheim (Alemanya), la Manchester Business School (Regne Unit), la de Tilburg (Holanda), o Rhode Island i Utah (Estats Units). 

La formació té un caire marcadament interdisciplinari amb un bon equilibri entre teoria i pràctica que inclou entre el professorat a professionals de reconegut prestigi i trajectòria. Metodològicament es combina l'ensenyament en aula amb el treball en grup, l'aprenentatge basat en problemes i les pràctiques amb programari de darrera generació utilitzat habitualment en les organitzacions empresarials (des de SAP fins a programari de codi lliure).

Coordinador i equip de coordinació

Glòria Estapé Dubreuil

Formació complementària

Curs propedèutic de matemàtiques (curs optatiu que s'imparteix al setembre).

Modalitat

Presencial.

Règim d'estudi

Dedicació a temps complet. Possibilitat de règim a  temps parcial.

Període lectiu

Quatre cursos que es poden desenvolupar en quatre anys acadèmics dividits en dos semestres.

Idioma

Català i castellà. Es poden triar algunes assignatures en anglès.

Tipus d'avaluació

Avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina desenvolupada per l'estudiant a partir de les classes rebudes, les pràctiques, les presentacions orals i escrites i els exàmens.

Programes d'intercanvi

Com a part important de la seva formació es recomana a tots els estudiants participar en un dels programes d'intercanvi dels que disposa la facultat: Programa Erasmus per a estades en universitats europees, Programa SICUE / Sèneca per a estades en universitats de l'estat espanyol i Programa Propi per a estades en universitats fora de la Unió Europea. L'estada pot ser d'un semestre o de tot el curs acadèmic i permet a l'estudiant obtenir part dels crèdits del seu pla d'estudis a una altra universitat amb el valor afegit que proporciona aquesta experiència a nivell social i cultural.

Preu vigent per crèdit

25,27 euros.

Beques específiques

Premis al rendiment acadèmic (Fons Olga Torres).
S'admeten estudiants amb beca salari Ítaca UAB-Banco Santander.

Mapa del Web Inici Contactar
2018 Universitat Autònoma de Barcelona