A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Imatge Twitter_plana principal
 LA FACULTAT    FUTURS ALUMNES    ESTUDIS    INFORMACIÓ ACADÈMICA    MOBILITAT I INTERCANVI    RECERCA  

Grau d'Administració i Direcció d'Empreses

Informació general

Centre docent

Presentació

La titulació ofereix especialitzacions en Direcció; Finances i Comptabilitat; Comercialització; i Economia Empresarial. A més, la UAB ofereix destacats estudis de màster i doctorat en l’àmbit de l’anàlisi econòmica que permeten continuar la formació tot adquirint el màxim nivell acadèmic i professional.

Aquest grau s'imparteix a la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB, que facilita i fomenta l'intercanvi d’estudiants amb universitats de renom internacional. A més, en aquest grau s'ofereixen pràctiques externes guiades a través del Programa Universitat-Empresa.

El grau, a més, és impartit per professors d’ampli prestigi i fortament implicats en l’activitat investigadora en ciències econòmiques a centres com l’Institut d’Anàlisi Econòmica (CSIC), ubicat al campus de la UAB.

Coordinador i equip de coordinació

John Slof

Formació complementària

Curs propedèutic de matemàtiques (curs optatiu que s'imparteix al setembre)

Modalitat

Presencial.

Règim d'estudi

Dedicació a temps complet. Possibilitat de règim a temps parcial.

Període lectiu

Quatre cursos que es poden desenvolupar en quatre anys acadèmics dividits en dos semestres.

Idioma

Català i castellà. Es poden triar algunes assignatures en anglès.

Tipus d'avaluació

Avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina desenvolupada per l'estudiant a partir de les classes rebudes, les pràctiques, les presentacions orals i escrites i els exàmens.

Programes d'intercanvi

Com a part important de la seva formació es recomana a tots els estudiants participar en un dels programes d'intercanvi dels que disposa la facultat: Programa Erasmus per a estades en universitats europees, Programa SICUE / Sèneca per a estades en universitats de l'estat espanyol i Programa Propi per a estades en universitats fora de la Unió Europea. L'estada pot ser d'un semestre o de tot el curs acadèmic i permet a l'estudiant obtenir part dels crèdits del seu pla d'estudis a una altra universitat amb el valor afegit que proporciona aquesta experiència a nivell social i cultural.

Preu vigent per crèdit

25,27 euros.

Beques específiques

S'admeten estudiants amb beca salari Ítaca UAB-Banco Santander

Mapa del Web Inici Contactar
2018 Universitat Autònoma de Barcelona