El Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual va ser creat per acord del Consell de Govern de la UAB de 16 de juliol de 2009, com a resultat de la divisió de l’antic Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat, i en el si del procés de refundació estructural de la Facultat de Ciències de la Comunicació. En un primer moment, es va anomenar Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat II (CAP II), però arran del Consell de Govern de la UAB del 19 d'octubre de 2011, va aprovar-se el nou reglament del Departament amb el conseqüent canvi de nom.

El Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual ha quedat constituït amb 48 professors (27 són Doctors), la meitat dels quals són professors de Publicitat i Relacions Públiques, la titulació amb la que el Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual té una vinculació docent més important. Un 70% de les assignatures que són responsabilitat del Departament pertanyen a Publicitat i Relacions Públiques. La resta de disciplines docents del Departament són les següents: Ràdio, Televisió, Disseny, Fotografia i Màrqueting.

En el trànsit cap a l’aplicació gradual dels nous títols de l’Espai Europeu d’Educació Superior, el Departament imparteix actualment docència a 2.000 alumnes matriculats a 47 assignatures de les titulacions següents:

Grau de Periodisme
Grau de Comunicació Audiovisual
Grau de Publicitat i Relacions Públiques

 

La recerca del Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual  està organitzada principalment al voltant de cinc grups de recerca, amb projectes sobre els diferents àmbits de la comunicació audiovisual, la publicitat i les relacions públiques. Els 6 grups són:


DCEI (Grup de Recerca en Direcció de Comunicació Empresarial i Institucional)

GRP (Grup de Recerca en Publicitat)

LAICOM (Laboratori d'Anàlisi Instrumental de la Comunicació)

MIGRACOM (Observatori i Grup de Recerca sobre Migració i Comunicació)

PCA (Grup de Recerca en Psicologia i comunicació Publicitària)

PUBLIRADIO (Grup de Recerca en Publicitat i Comunicació Radiofònica)

Facultat de Cičncies de la Comunicació Enllaç a la Web de la Facultat de Cičncies de la Comunicació

 

Com arribar a la UAB? Mobilitat i Transports

 

Notícies de la UAB Notícies de la UAB

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacte
Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Despatx I0/224
C/ de la Vinya,Edifici I
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona


Ubicació google maps

41º 30' 0.34" N
2º 6' 15" E


Xarxes Socials

   
+34 93 581 15 29
Ubicació

d.publicomarrobauab.cat

 

 

 

 

2018 Universitat Autňnoma de Barcelona