Gender-Sensitive Research in International Projects

L'Observatori organitza el Workshop internacional “Gender-Sensitive Research in International Projects” que se celebrarà el dia 11 de juliol de 2014 a l’Escola d’Enginyeria de la UAB (10:00h a 17:00h) en el marc del projecte europeu EGERA Effective (Gender Equality in Research and the Academia).   

Participaran representants de vuit universitats europees i dels grups de recerca de la UAB amb una reconeguda trajectòria internacional, així com a grups i investigadores amb expertesa en gènere. La sessió del matí (10.00 a 13.30) és oberta a tota la comunitat científica de la UAB.

Conferència inaugural
La sessió inicial serà impartida per la professora Sharlene Nagy Hesse-Biber, professora de sociologia i Directora del Women’s Studies & Gender Studies Program de la Universitat de Boston.

L’Observatori presentarà durant el workshop l’informe “Mapping & Critical assessment of exiting tools for including gender in research”.

En la sessió restringida de la tarda es discutiran els instruments de la Comissió Europea per introduir la perspectiva de gènere en les diferents fases de la recerca, amb l’objectiu final de contribuir a l’elaboració de guies i materials adreçats a personal gestor de projectes i personal investigador en formació.

Programa
Pots consultar el programa complert del Workshop internacional “Gender-Sensitive Research in International Projects” del proper 11 de juliol de 2014, aquí.

Formulari d'inscripció
Pots accedir-hi fent click aquí.

Organització i contacte
Organitzat per l’Observatori per a la Igualtat (UAB)
Contacte: pr.egera@uab.cat

 Gendered Innovations  Toolkit Gender EU  Factsheet Gender Equality  Gender Vademecum on Gender Equality

 

CONTACTA

Observatori per a la Igualtat de la UAB (Unitat d'igualtat)

Edifici l'Àgora (Edifici R)
Despatx, R/129
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Telf. +34 93 581 29 29

Enviar correu

 

Enllaç banner EGERA