Māster Visiķ per Computador


Master in Computer Vision

El màster ha estat dissenyat per unir l'experiència en la recerca de quatre universitats de Barcelona per a oferir als estudiants un programa actualitzat dels mètodes i fonaments d'una tecnologia emergent com és la visió per ordinador, l'impacte de la qual està augmentant en una àmplia gamma de sistemes intel·ligents.
 
Aquest programa de Màster intenta abordar la necessitat de personal qualificat en aquest camp, ja que la visió per ordinador s’està convertint en un component fonamental en diversos sistemes, com ara la diagnosi mèdica  assistida i cirurgia, la conducció de cotxes, el control de qualitat, les aplicacions de vigilància i la millora d’interfícies per l’accés de dades multimèdia.
 
El Màster en el seu conjunt està coordinat per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) i el programa ha estat dissenyat conjuntament amb la UOC (Universitat Oberta de Catalunya), la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya) i la UPF (Universitat Pompeu Fabra). Investigadors de les quatre Universitats participen en aquest programa.

[+]
 
Biblioteques de la UAB Web de les Biblioteques de la UAB

 

Calendari acadčmic Calendaris dels centres amb convocatōries ordināries. Tria el teu!

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Departament de Cičncies de la Computaciķ
Edifici Q - Campus UAB
Universitat Autōnoma de Barcelona
08193 Bellaterra (Barcelona)
Catalonia (Spain)
TEL +34 93 581 30 15
FAX +34 93 581 47 40

d.ciencies.computacioarrobauab.cat

 

 

 

 

2018 Universitat Autōnoma de Barcelona