FAS > Discapacitat

Treballem perquè qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat.
22/03/18
Discapacitat
El Consell de Govern aprova el segon Pla d'acció sobre discapacitat i inclusió de la UAB
L’Observatori per a la Igualtat i el Vicerectorat d’alumnat i ocupabilitat han elaborat el PAD II, un recull de mesures i compromisos de la universitat per garantir els drets de les persones amb discapacitat durant el període 2018-2023.
23/01/18
Discapacitat
Convocatòria d’ajuts per a estudiar anglès a l’estranger
La Fundación ONCE impulsa un programa d’ajuts de mobilitat internacional per aprendre anglès en qualsevol país de parla anglesa de la Unió Europea. Tots els joves amb diversitat funcional d’entre 18 i 30 anys poden presentar una sol·licitud fins el 31 de maig de 2018.
20/12/17
Discapacitat
El Disseny Universal d’Aprenentatge arriba a la UAB
La Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la col·laboració del PIUNE, impulsa un projecte d’innovació docent basat en l’accessibilitat universal als estudis.
29/11/17
Discapacitat
Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional a la UAB
Dimarts 5 de desembre, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, es farà un acte que constarà de la lectura d'un manifest i una actuació de dansa inclusiva. L'esdeveniment està organitzat per l'Observatori per a la Igualtat i compta amb la col·laboració de la FAS i Cultura en Viu.
© 2018 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats