Noves places de pràctiques a les Oficines Exteriors d'ACCIÓ

Pràctiques ACCIÓ

L'agència per la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya ofereix places de pràctiques a les seves oficines d'Àmsterdam, Brussel·les, Johannesburg, Londres, Mèxic, Miami, Mont-real, Nova York i Washington. El perfil requerit és el de persones joves titulades en l'àmbit de l'Economia.

26/01/2018

Les pràctiques que ofereix ACCIÓ són remunerades, tenen nou mesos de durada i consisteixen en la realització d’accions de suport a les empreses catalanes en l’àmbit de la internacionalització i la innovació empresarial, i també en la captació d’inversions. Les dates d’incorporació previstes són entre març i juny d’enguany –excepte a l’oficina Mont-real, amb data d’incorporació al setembre–.
 
El perfil que es cerca és el de persones joves titulades en l’àmbit de l’Economia, amb molt bon nivell d’anglès (i algun altre idioma en funció de la destinació), menors de 26 anys i amb menys de tres mesos d’experiència vinculada a la seva titulació. Es valora especialment el fet de tenir formació complementària en comerç exterior o relacions internacionals.
 
Tots els detalls sobre les condicions i els requisits d’aquestes pràctiques es poden consultar en aquest enllaç.
 
Aquestes estades de pràctiques són una excel·lent oportunitat per començar la carrera professional a l’estranger i gaudir d’una experiència professional internacional de la mà de les oficines d’ACCIÓ repartides pel món.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies