Mes de juliol: horari intensiu d'atenció, gestió de pràctiques extracurriculars en el curs 2016-17 abans del dia 15

El Servei d’Ocupabilitat atendrà les persones usuàries de 10.00 a 13.00, de dilluns a divendres. Per altra banda, la data límit per a la gestió de pràctiques extracurriculars en el curs 2016-17 és el 14 de juliol, ja que el Servei tancarà per vacances tot l'agost.

30/06/2017

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB estrenarà aquest dilluns, 3 de juliol, el seu horari intensiu d’atenció a la persona usuària. Mentre que l’apertura mantindrà l’horari habitual pels matins, de 10.00 a 13.00, el Servei romandrà tancat per la tarda. L’atenció telefònica es prestarà en la mateixa franja horària.
 
D'altra banda, la data límit per a la gestió dels convenis i les ofertes de pràctiques és el dia 14 i, per tant, els tràmits s'han de fer abans del dia 15. El Servei tancarà per vacances de l'1 al 31 d'agost, ambdós inclosos.

Recordem que també podeu adreçar-nos les vostres consultes via correu electrònic a s.ocupabilitat@uab.cat, i us convidem a navegar pel conjunt del nostre web, on trobareu resposta a bona part de les qüestions que se us plantegin.

Contacte, horaris i ubicació del Servei d'Ocupabilitat.

 

Notícies relacionades

La Jobs Week apropa l'alumnat d'Economia i Empresa al món laboral

Un any més, l'alumnat d'últims cursos de Grau i de Màster de la Facultat d'Economia i Empresa tenen l'oportunitat de rebre orientació per a la seva incorporació al mercat laboral gràcies a la Jobs Week, que es farà als campus de Bellaterra i de Sabadell i compta amb la participació del Servei d'Ocupabilitat de la UAB. Llegir més

Totes les notícies