El Servei d'Ocupabilitat estrena espai a la plaça Cívica el 19 de juliol

Edifici RR

Ja s'ubicava a la plaça Cívica, al cor del Campus de la UAB, però ara unifica les seves oficines a la primera planta de l’edifici de Restauració de la plaça Cívica per tal de guanyar espai i millorar l’atenció a la persona usuària.

18/07/2017

Aquest 19 de juliol, dimecres, el Servei d’Ocupabilitat canvia d'ubicació i estrena espai de treball i atenció a les persones usuàries. Així doncs, ha abandonat els baixos de l’edifici N (Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General), que van acollir durant anys l’antiga Oficina de Treball Campus, i s'ha traslladat a la primera planta de l’edifici de Restauració –l’edifici central de la plaça Cívica–. El trasllat ha obligat a tancar el Servei els dos dies previs, el 17 i el 18.
 
El nou espai és més ampli, diàfan i funcional, i permet unificar les Unitats d’Orientació Professional, Inserció Laboral i Pràctiques en Empresa, Mobilitat Professional Internacional i Administració. L’objectiu és optimitzar les dinàmiques de treball i millorar l’atenció a les persones usuàries –per exemple, realitzant sessions d’orientació professional in situ en les noves sales de reunions–.
 
A més, l’altra Unitat del Servei, el Programa UAB-Emprèn, ja disposa d’un espai co-working ubicat a la mateixa planta de l’edifici, a pocs metres.
 
Durant el mes de juliol, el Servei d’Ocupabilitat fa horari intensiu d’atenció a la persona usuària: de 10.00 a 13.00, de dilluns a divendres. L’atenció telefònica també es presta en aquest horari. El Servei tancarà per vacances de l’1 al 31 d’agost, ambdós inclosos.
 
La nova adreça del Servei d'Ocupabilitat és la següent:
 
Servei d’Ocupabilitat de la UAB
Plaça Cívica, Edifici RR, Planta Primera
08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallès) 
Els nous telèfons d’atenció a la persona usuària són els següents:

Servei d'Ocupabilitat: 93 586 89 70
Unitat d'Orientació Professional: 93 586 87 51
Unitat d'Inserció Laboral i Pràctiques en Empresa: 93 586 87 54
Unitat de Mobilitat Professional Internacional: 93 586 87 59
Unitat d'Administració (gestió econòmica i facturació): 93 586 87 56

 

Notícies relacionades

Totes les notícies