Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a la UAB

DI Diversitat Funcional
DI Diversitat Funcional

En motiu del Dia Internacional de les Persona amb Discapacitat es farà un acte que constarà de la lectura d'un manifest i una actuació de dansa inclusiva

29/11/2017

El pròxim 5 de desembre a les 13h a la Sala Teatre (Edifici l'Àgora)  se celebrarà l'acte en motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.
 
El 3 de desembre esta establert com el dia Internacional per reivindicar la igualtat per a les persones amb discapacitat. L'objectiu amb el que es fixa aquest dia és visibilitzar i promoure la inclusió de tothom en el desenvolupament de la societat.
 
Cada any la ONU fixa una temàtica concreta per treballar en aquest dia. Aquest any 2017 el 3 de desembre girarà al voltant de " la transformació cap a una societat sostenible i resilient per a tothom.
 
Es per això que ens sumem a la celebració d'aquest dia. El pròxim  5 desembre celebrarem un acte en el marc del Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. En aquesta ocasió podrem gaudir de l'espectacle de dansa integrada del grup Liant la Troca. Aquesta activitat està dirigida per Jordi Cortés i té com a objectiu crear un espai de comunicació on les persones amb capacitats diverses puguin treballar la dansa des d'un punt de vista igualitari.L'acte el presentarà per Sara Moreno, Vicerectora d'Alumnat i Ocupació, i es realitzarà la lectura d'un manifest escrit per Cristian Lago, membre de l'Alumni.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies