Xerrada sobre els drets socials en relació a les pensions

La xerrada tindrà lloc a les 13h a l'Aula 12 de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia i és oberta a tota la comunitat universitària.

13/04/2018

El proper 17 d'abril tindrà lloc la xerrada "Drets socials: pensions dignes" a l'Aula 12 de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia. La xerrada incidirà en les retallades en drets socials i, en concret, en el cas de les pensions. A més, també exposarà la situació de les pensions en el futur si no s'aconsegueixen les reivindicacions que es plantegen en aquest àmbit.  

En primer lloc, s'exposarà breument la història del Sistema Públic de Pensions, per passar a parlar sobre la situació actual a Espanya. En segon lloc, es faran propostes per assegurar les pensions del futur i, en acabar, s'infomarà sobre la mobilizació a favor de les mateixes.

L'acte està organitzat per Marea Pensionista i comptarà amb la presència de Miren Etxezarreta, catedràtica emèrita d'Economia a la UAB; Domiciano Sandoval, Fundador de Marea Pensionista Catalunya; i Paola Garcia, estudiant d'Antropologia a la UAB.  

Notícies relacionades

Totes les notícies