Últim període de preinscripció universitària, convocatòria d'octubre 2017

L'última convocatòria per a la preinscripció universitària del curs 2017-2018 serà durant els dies 4 i 6 d'octubre. Per realitzar el tràmit, les persones interessades hauran de fer-ho a través del portal ACCESNET.

28/09/2017

L'últim període de preinscripció universitària serà entre els dies 4 i 6 d'octubre (ambdós inclosos), a través del portal ACCESNET.

Per realitzar el procés, cal seguir unes indicacions per tal de registrar-se correctament i poder fer la preinscripció. En alguns casos, és necessari lliurar documentació perquè la preinscripció sigui vàlida i així poder entrar en el procés d'assignació de places.

Aquests són els codis que necessitaràs:

Grau de Direcció Hotelera: 21107
Grau de Turisme: 21059
Grau de Turisme en anglés: 21114


La resolució sobre l'assignació de places es farà pública el dilluns 9 d'octubre. Consulta el calendari de la preinscripció universitària 2017 per a més informació sobre els terminis i les resolucions.

Més informació sobre la preinscripció en aquest enllaç.

També pots contactar amb l'Oficina d’Accés a la Universitat (Via Laietana, 2 planta baixa), a Barcelona, o trucant al 93 223 03 23 o al 93 223 25 91, de 9.00 a 14.00 hores.

Bústia de contacte

 

Notícies relacionades

Xerrada sobre el programa de pràctiques de RMC Asia

RMC Asia presenta les seves oportunitats de pràctiques al sud-est asiàtic

Mike Roberge, Recruiting Young Professionals of the Hospitality Industry de RMC Asia, va a donar a conèixer el programa '4 my future' als estudiants d'últim curs de Grau i a titulats, on poden realitzar pràctiques professionals en hotels i resorts de prestigioses cadenes hoteleres a diverses destinacions del sud-est asiàtic, com Tailàndia o Indonèsia. Llegir més

Totes les notícies