Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2017-2018

Últimes places per a màsters, postgraus i cursos d'especialització

Consulta l'oferta completa de màsters i postgraus propis UAB 2017-2018, que comencen les classes a partir del mes de setembre de 2017. La majoria de màsters i postgraus encara tenen l'admissió oberta i ofereixen les últimes places.

07/08/2017

La UAB té ampli catàleg de màsters i postgraus propis. Més de 600 programes entre màsters, diplomatures de postgrau i cursos d'especialització. El calendari d'admissions depèn de cada programa i, en molts casos, l'admissió del curs 2017-2018 encara és oberta. Trobaràs tota la informació detallada a la fitxa web de cada postgrau o màster propi. A més, davant de qualsevol dubte també pots contactar amb la coordinació omplint el formulari que trobaràs a totes les fitxes, o posa’t directament en contacte amb l’Escola.

Pràctiques professionals, docència online i estudis en anglès: La UAB respon al model anglosaxó d’universitat de campus, amb la majoria dels programes presencials i convinant docència en diferents idiomes. A més, en els últims anys, el Grau de Turisme en Anglès o el catàleg de màsters i cursos d'especialització amb la presència d'altres idiomes a l'aula reflecteix també l'aposta per oferir una formació de qualitat.

La incorporació als plans d'estudi de pràctiques curriculars (obligatòries) o no curriculars (optatives) mostra també la creixent orientació de nombrosos màsters i postgraus cap al foment de la inserció professional.

Una aposta per a la professionalització

L'oferta de màsters i postgraus UAB, tant en relació als màsters oficials com en relació als màsters i postgraus propis, constitueix una aposta estratègica de la Universitat Autònoma de Barcelona per contribuir al progrés social mitjançant la formació dels professionals, investigadors i emprenedors que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors. Una inversió en la teva carrera professional amb la garantia de la UAB, 12a universitat del món en el rànquing QS Top 50 Under 50 (tots els rànquings UAB).

Més informació sobre l’oferta formativa de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera:

•  Llistat dels Màsters oficials
•  Llistat dels Màsters propis
•  Llistat dels Postgraus
•  Llistat dels Cursos d’Especialització

 

Notícies relacionades

Totes les notícies