Workshop XREAP sobre Big Data in Applied Economics

XREAP

El proper divendres 20 d’octubre a la Sala de Graus tindrà lloc el Workshop XREAP sobre Big Data in Applied Economics, organitzat per Catia Nicodemo (Oxford). Durant l’acte, professors de diverses universitats catalanes i europees presentaran les seves investigacions.

02/10/2017

Les activitats començaran a les 9h del matí amb la inscripció dels assistents i l’acte de benvinguda. Tot seguit, a les 9:30h, tindrà lloc la primera conferència de la mà de Niels Buus Lassen, de la Copenhagen Business School, que parlarà sobre “Statistical tools for Big Data”. A continuació, a les 10:15h, la professora Montserrat Guillen, de la Universitat de Barcelona, exposarà el seu treball sobre “Data Science and the Natural Evolution of Automobile Insurance”, que anirà seguit d’una pausa per esmorzar.

A les 11:30h es reprendran les xerrades de la mà del professor Francesco Moscone, de la Brunel London University, que parlarà sobre “Sparse Estimation of Huge Networks with a Block-Wise Structure”. Finalment, el professor Albert Satorra, de la Universitat Pompeu Fabra, tancarà l’acte amb “Exploratory (Big Data) Analysis: An exemple with Social Security Data with C. Nicodemo”.

La inscripció és gratuïta. Per a més informació, podeu contactar amb catia.nicodemo@gmail.com

Més informació: Programa

 

Notícies relacionades

Totes les notícies