Visita de la delegació de Xi'an International Studies University (XISU)

Visita XISU


La delegació a les instal·lacions de Casa Convalescència. 

07/05/2018

El passat 30 d'abril vam rebre la visita de la delegació de la Xi'an International Studies University (XISU), formada pel seu rector Deng Zhihui i altres membres de l'equip directiu de la universitat xinesa. Els vam presentar els graus i màsters de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb menció especial dels estudis de l'Escola de Turisme i Direcció Hotelera, per ser els més sol·licitats pels seus alumnes. També els vam presentar els programes Study Abroad i els cursos d'espanyol d'UAB Idiomes Barcelona, amb l'objectiu d'explorar vies de col·laboració i possibles programes d'intercanvi.
 
Alguns dels seus professors assistiran aquest juliol al nostre curs de Formació de professors d'espanyol. També es van mostrar molt interessats en rebre professors nostres a XISU, per impartir classes d'espanyol. 
 
Els nostres convidats van poder gaudir de l'entorn i serveis d'UAB Idiomes Barcelona i Casa Convalescència. Esperem que hagin gaudit durant la seva estada a Barcelona i molt aviat poguem trobar-nos a les seves instal·lacions a la Xina.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies