Universitats de diferents països es troben amb els seus alumni a Brussel·les

Trobada alumni de l'ECIU a Brussel·les

La UAB forma part de l'ECIU, un consorci d'universitats innovadores europees. Coincidint amb el seu vintè aniversari, l'ECIU ha organitzat una trobada amb alumni de les institucions que en formen part a Brussel·les on les universitats han pres contacte amb els seus exestudiants.

30/11/2017

La UAB, conjuntament amb les universitats membres de l'European Consortium for Innovative Universities (ECIU), va organitzar una trobada alumni a Brussel·les, el 30 de novembre, on representants de les universitats del consorci van rebre els seus alumni (exestudiants). Per part de la UAB, hi van participar el vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, i la vicerectora de Comunicació i de Promoció, Virginia Luzón.

Durant l'acte, els alumni van tenir l'oportunitat d'informar-se sobre les últimes notícies sobre la UAB, com ara algunes de les darreres innovacions en recerca, a més de conéixer la xarxa Alumni de la Universitat i de fer nous contactes. Victor van der Chijs, president d'ECIU, va oferir unes paraules de benvinguda per obrir la trobada, on va intervenir també un representant de la Comissió Europea.

Aquesta és la tercera edició de la trobada Alumni d'ECIU a Brussel·les, un acte es gratuït i obert a tots els antics estudiants de les universitats del consorci. A més, la trobada d'enguany ha coincidit amb el 20è aniversari d'ECIU, un grup d'universitats dedicades al desenvolupament d'una cultura de la innovació. Totes les universitats que en formen part destaquen en enginyeria i en ciències socials, són institucions relativament joves i tenen forts vincles amb el teixit productiu dels seus voltants.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies