Unes 150 persones assisteixen a la Graduació dels titulats i titulades de la promoció 2016-2017 del Grau

Graduats i graduades de la promoció 2017 de l'EPSI UAB

La celebració de la Graduació i Lliurament de Diplomes als recent titulats de la promoció 2016-2017 es va portar a terme a l'auditori del CRAG reunint a 150 persones entre graduats i graduades, familiars, professorat i personal d'administració i serveis de l'Escola.

13/11/2017

Unes 150 persones van assistir a l'acte de Graduació i lliurament de diplomes dels titulats i titulades de la promoció 2016-2017 del Grau en Prevenció i Seguretat Integral de la UAB, que es va celebrar el passat divendres 10 de novembre, a l'Auditori del Centre de Recerca Agrigenòmica (CRAG).

L'esdeveniment es va iniciar amb unes paraules de benvinguda oferides per la Dra. Montserrat Iglesias-Lucía, Directora de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral, i pel Dr. Josep Ros, Vicerector de Programació Acadèmica i de Qualitat de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb les quals van agraïr als graduats i les seves famílies l'assistència a aquest acte acadèmic emotiu. També van efectuar un agraïment explícit als recent titulats per haver escollit aquesta Escola i Universitat per formar-se com a professionals de la seguretat i la prevenció.

El Dr. Manuel Ballbé, Catedràtic de Dret Administratiu i expert en seguretat, abans de pronunciar la seva conferència sobre "L'evolució de la seguretat", va felicitar als exestudiants per haver cursat aquesta carrera basada en la seguretat humana, amb molt futur prometedor, i on la capacitat d'innovació i creativitat havien estat pilars de la formació que havien rebut en el seu pas per l'EPSI.

Quatre representants de l'alumnat d'aquesta promoció van intervenir, posteriorment, oferint breus parlaments sobre la seva experiència al estudiar el Grau. Els titulats van ser:

  • David Peñaranda Durán, representant de la menció en Seguretat Laboral.
  • Omar Hajri Barragan, de la menció en Coordinació de Seguretat Pública.
  • Ferran Bassas Otal, de la menció en Direcció de Seguretat Privada i Investigació Privada.
  • Pere Miralles Mestre, representant de la V Promoció del Grau i Premi Extraordinari.

César Torrero, Coordinador dels estudis, va exercir de mestre de cerimònies al llegir els noms dels titulats de la cinquena promoció del Grau, i de la sisena promoció del curs d'adaptació al Grau de Prevenció i Seguretat Integral, que anaven recollint els diplomes, i eren fotografiats en el nou photocall de l'Escola.

L'acte va finalitzar amb la projecció d'un divertit video amb imatges de les hores lectives a l'aula dels exestudiants, i portant també a terme les seves pràctiques, combinat amb fotografies de vivències compartides pel grup fora de l'Escola i en entorns més lúdics.

Us podeu descarregar les fotos de la Graduació en aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Curs en Gestió de Crisi en Situacions d'Alt Risc en Seguretat

Nou Curs en Gestió de Crisi en Situacions d'Alt Risc en Seguretat

L'Escola oferirà la primera edició del Curs en Gestió de Crisi en Situacions d'Alt Risc en Seguretat, una formació avançada, en modalitat presencial que s'impartirà de cara l'any 2019 per poder oferir als professionals de la seguretat una formació per gestionar les situacions límit que han de desenvolupar dins la seva activitat professional.
Llegir més

Totes les notícies