Un equip de la UAB rep el primer premi en el Triangular de Simulacions de Judicis

Premi Triangular Judicis de Dret

Els equips representants de la Universitat Autònoma de Barcelona van rebre el primer premi en les simulacions de judicis penals i van ser semifinalistes de les simulacions de judicis civils en el primer Triangular de Simulacions de Judicis de la UAB, la UB i la UPF.

25/05/2018

Les estudiants del Màster en Advocacia Manuela Palomares, Marta Llorenç i Alba Suñé van guanyar el primer premi en les simulacions de judicis penals al I Triangular de Simulacions de Judicis de la UAB, la UB i la UPF, que va tenir lloc el 23 de maig a la Universitat de Barcelona. 

A més, l'equip format per Agustina Nieto, Natalia Ros, Laura Montiel, Ariadna Solanas i Àlex Bertran va quedar semifinalista a les simulacions de judici civil. 

El lliurament de premis va anar a càrrec dels degans de les facultats de dret de la UAB (Esther Zapater), la UB (Xavier Pons) i la UPF (Ana María Caballé), a més de Maria Eugènia Gay, degana del Col·legi d'Advocats de Barcelona, entitat organitzadora de l'acte. La competició, que s'ha disputat per primera vegada, va obsequiar als participants amb bonificacions en formació i en llibres.

Els equips van tenir el suport i la preparació de les simulacions per part dels experts Jaume Ricart (per als judicis penals) i Luis Brun (per als judicis civils).

 

Notícies relacionades

Totes les notícies