Tres graduats de la Facultat premiats pels seus TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

Tres graduats de la Facultat han resultat guanyadors en els I Premis als TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global.

15/12/2017

Tres graduats de la Facultat han resultat guanyadors en els I Premis als Treballs de Fi de Grau sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global. Els alumnes Laia Luzón Ventalló, Tania Valenzuela Torrico i Daniel Jiménez Titos han sigut premiats per les seves investigacions vinculades amb aquesta temàtica.

Luzón rep el premi pel seu treball 'The actions adopted at the universal and European Union level to cope with the sulfur pollution from ships', centrat en la contaminació que produeixen els vaixells amb el seu combustible.

Valenzuela, per la seva part, és l'autora del projecte 'Aspectos actuales de la jurisdicción universal: especial referencia a la "decapitación" de la misma por parte del Estado español'.

I Jiménez ha publicat el text '¿Hacemos las paces? El conflicto palestino-israelí y el impacto del BDS Movement'.

Juntament amb ells, n'hi ha 15 estudiants més premiats d'altres facultats. L'acte d'entrega de premis es farà a la Sala de Teatre de la plaça Cívica, el pròxim 6 de febrer a les 13 h.

La Fundació Autònoma Solidària és l'organisme que ha impulsat aquesta primera edició dels premis que pretenen fomentar la recerca en aquesta línia.

 

Notícies relacionades

Projecte d'innovació docent per a l'accessibilitat universal als estudis

La Facultat de Traducció i d’Interpretació, amb la col·laboració del PIUNE, impulsa un projecte d’innovació docent basat en l’accessibilitat universal als estudis de manera que qualsevol persona amb dislèxia, TDA, ansietat, discapacitat visual, auditiva, o sense cap trastorn o discapacitat, pugui seguir els estudis amb normalitat.

 

 

Llegir més

Totes les notícies