Traduir literatura coreana: diàleg entre autor i traductor

IMG_180309_traduir_corea

A la xerrada, l’autora ens explicarà breument el procés de creació dels seus relats i respondrà a les preguntes dels assistents.

09/03/2018

El proper dimarts 13 de març a les 14:30h a l'aula 005 (Carles Riba) la Facultat de Traducció i d’Interpretació i l’Institut Sejong organitzen una trobada amb l’escriptora coreana, KIM, Aeran, autora de Corre, pare, corre!,
Les obres de Kim Aeran, a més de rebre diversos premis a Corea, han estat traduïdes a diverses llengües. L’escriptora ens explicarà la seva visió sobre l’ofici d’escriure i la seva obra. Aquesta trobada també té l'objectiu de donar a conèixer un gènere literari molt desenvolupat en el panorama literari coreà, amb certs peculiaritats.
L'acte serà moderat per Mihwa JO, professora del departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental.

Més informació sobre l'autora.

 

Notícies relacionades

Imatge Expo Art Apart Presentació

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició “Art Apart”

La presentació de l'exposició Art Apart tindrà lloc el 19 de juny, a les 16 h, a la Sala d'Exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General amb motiu del 50è aniversari de la UAB. L'acte comptarà amb la particació de Jaume Vidal, professor d'Història de l'Art i comissariat de l'exposició i de Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura.
Llegir més

SummerSchool2018

La "UAB Barcelona Summer School" comença dilluns

El dilluns, 25 de juny, comença la UAB Barcelona Summer School, la 3a edició de l’escola d’estiu internacional que enguany s'obre a l'alumnat UAB. Té lloc en dues tandes: del 25 de juny al 13 de juliol, i del 16 de juliol al 3 d'agost. Llegir més

Totes les notícies