Torna el repte 'A la UAB en bici', que premia pedalejar per la universitat

Repte

La UAB arrenca un nou període del repte 'A la UAB en bici'. El repte és una oportunitat per premiar amb regals exclusius els quilòmetres acumulats amb bicicleta fins el dia 15 de març durant els trajecte a la universitat. 

30/01/2018

La UAB ha engegat una nova edició del repte 'A la UAB en bici', que enguany comptarà els quilòmetres recorreguts amb bicicleta fins el dia 15 de març, per totes les persones inscrites.

L’objectiu del repte és incentivar els desplaçaments en bicicleta entre la comunitat universitària i premiar aquelles persones usuàries que es desplacen de forma sostenible en els trajectes amb destinació o origen UAB. Cada quilòmetre recorregut equival a 2 cicles i superaran el repte les persones que superin un mínim de 60 cicles.

Un cop finalitzat el termini, es realitzarà un sorteig per triar un/a guanyador/a entre tots els participants que hagin superat aquest segon repte del curs 2017-2018. 

Per registrar-se, és necessari descarregar-se l'aplicació Ciclogreen i donar constància dels trajectes en bicicleta. L'aplicació farà un recompte en temps real i permet veure la posició de cada participant en un rànquing.

La iniciativa forma part del Projecte Bici UAB, el programa de serveis i incentius que pretén fomentar l'ús de la bici, com a mitjà de transport quotidià.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies