Tancades les inscripcions a ‘Intèrpret per un dia’

Tancades les inscripcions per a ‘Intèrpret per un dia’, després que més de 270 alumnes s’han interessat per l’activitat. Es tracta d'una activitat dirigida a estudiants de francès i alemany als nivells d’ESO i Batxillerat, en què poden visitar la FTI i conèixer l’ofici de la traducció. 

22/12/2017

Queden tancades les inscripcions per a ‘Intèrpret per un dia’, després que més de 270 alumnes d’ESO i Batxillerat s’han interessat per l’activitat. ‘Intèrpret per un dia’ se celebrarà entre febrer i març de 2018 a la FTI, que rebrà la visita d’estudiants d’institut perquè puguin conèixer l’ofici de la traducció.
 
L’alumnat estarà acompanyat per un professor de la FTI, que els ensenyarà les tres modalitats de traducció –xiuxiuejada, consecutiva i simultània— i explicarà com treballen els intèrprets de els institucions europees. Finalment, els estudiants podran fer servir les cabines d’interpretació de la Facultat per interpretar un discurs en francès o alemany.
 
Aquesta activitat pretén conscienciar de la importància de parlar diferents llengües i donar a conèixer l’ofici de la traducció i interpretació. ‘Intèrpret per un dia’ també és una manera d’animar l’estudiantat de secundària a seguir estudiant llengües estrangeres i que coneguin les possibilitats de continuïtat d’aquests estudis a la universitat. Enguany l’activitat es farà els dilluns 26 de febrer, 5 de març i 12 de març de 2018.
 
Més informació sobre ‘Intèrpret per un dia'

 

Notícies relacionades

Totes les notícies