Sigues mentor d'un estudiant internacional durant la seva estada a la UAB

El 'Mentor' de la UAB contribueix a l'intercanvi cultural entre els estudiants internacionals i els locals, a la pràctica d'idiomes, i a la creació d'una nova xarxa de contactes entre els participants al programa.

10/01/2018

El programa 'Mentor' facilita l'estada dels estudiants internacionals, i els ofereix suport d'estudiants locals per tal d'acompanyar-los en la seva integració al món acadèmic, social i cultural de la UAB.

Els estudiants autòctons participen d'una experiència positiva d'intercanvi cultural i de creació de xarxes amb estudiants internacionals de diferents procedències.

Els mentors realitzen diverses tasques abans i durant l'estada dels estudiants internacionals a la Universitat, com acompanyament i ajuda a l'hora de fer tràmits amb gestió acadèmica o altres entitats en els primers dies de l'arribada, participen en la preparació d'activitats d'interacció i dinamització per fer durant el semestre, entre altres.

Participar en aquest programa és molt beneficiós per a l'estudiant mentor ja que obté una experiència positiva intercultural, practica idiomes, coneix noves cultures, pot assistir a jornades i trobades de mobilitat a l'estranger, crea una nova xarxa de contactes, i la seva dedicació pot ser reconeguda com a crèdits ECTS (en aquest cas haurà de fer un pagament de 25€).

La inscripció al programa 'Mentor' finalitza el 14 de gener.

Per a més informació i per inscriure's clica sobre aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Perspectives en l'ús dels drons per part dels cossos policials

El coordinador del Curs de Pilots i Operadors de Drons, Joan Pérez i Arteaga, va participar en una taula rodona sobre la videovigilància en el món local, el passat 18 d’abril, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), on va explicar les condicions perquè un cos policial operi drons. 
Llegir més

Totes les notícies