L'Autònoma Solidària presenta el seu voluntariat amb 120 places

El voluntariat que ofereix la Fundació Autònoma Solidària consta d'àrees diverses com són justícia, mentoria juvenil i medi ambient, i els llocs d'acció són el propi campus de la UAB i localitats properes com Sabadell i Cerdanyola del Vallès.

17/02/2017

La Fundació Autònoma Solidària ha visitat l'Escola per informar sobre el seu programa de voluntariat en unes sessions dirigides als estudiants de 3r de Graus de Turisme i de Direcció Hotelera.

El programa, que durant el primer semestre ha comptat amb 350 places, ofereix 120 noves places de voluntariat a sectors diversos, com acollida, croma, justicia, medi ambient, sociosanitari, salut i mentoria juvenil, entre altres. Cada sector ofereix diferents places, presenta horaris ben diversos i tenen lloc al propi campus de la UAB i a altres localitats properes, com Sabadell, Rubí, Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès.

Les persones que entrin a formar part del voluntariat rebran una petita formació i diversos recursos per dur a terme la seva tasca. A més, la participació permet el reconeixement amb crèdits ETCS.

Tots aquells interessats en el programa de voluntariat, podeu demanar més informació omplint aquest formulari. També podeu visitar l'oficina de la Fundació Autònoma Solidària a la Plaça Cívica o escriure un correu a fas.voluntariat@uab.cat

 

Notícies relacionades

Totes les notícies