Servei Solidari presenta el seu projecte "Recicla Cultura" per Sant Jordi

La FAS proposa un Sant Jordi diferent amb la donació de llibres i la compra d'altres, a fi de contribuir en l'impuls de programes d'aprenentatge de la llengua per persones en situació vulnerable.

19/04/2017

Fins al proper 26 d'abril, la comunitat universitària té l'oportunitat de participar a "Recicla Cultura", un projecte impulsat per la fundació Servei Solidari que compta amb la participació de 120 entitats i que té l'objectiu d'ampliar l'orferta de cursos d'alfabetització de persones en risc d'exclusió social.

La iniciativa consisteix, en primer lloc, en donar llibres llegits i en bon estat fins al proper 25 d'abril a l'Espai Solidari de la Fundació Autònoma Solidària, a la Plaça Cívica. Ja el proper 26 d'abril, es podran comprar d'altres de segona mà a la parada que tindrà la FAS a la Plaça Cívica.

Els beneficis recaptats durant la jornada es destinaran de forma íntegra a la fundació Servei Solidari.

 

Notícies relacionades

Xerrada sobre el programa de pràctiques de RMC Asia

RMC Asia presenta les seves oportunitats de pràctiques al sud-est asiàtic

Mike Roberge, Recruiting Young Professionals of the Hospitality Industry de RMC Asia, va a donar a conèixer el programa '4 my future' als estudiants d'últim curs de Grau i a titulats, on poden realitzar pràctiques professionals en hotels i resorts de prestigioses cadenes hoteleres a diverses destinacions del sud-est asiàtic, com Tailàndia o Indonèsia. Llegir més

Totes les notícies