Seminari ‘Neurociencias y Derecho Penal’

El divendres, 12 de gener, l’Aula 1 de la Facultat de Dret va acollir el seminari ‘Neurociencias y Derecho penal’ a les 11.30 h. Aquesta ponència va ser impartida pel catedràtic Eduardo Demetrio de la Universidad Castilla-La Mancha.

08/01/2018

El divendres, 12 de gener, l’Aula 1 de la Facultat de Dret va acollir el seminari Neurociencias y Derecho penal. Aquesta ponència va ser impartida pel catedràtic Eduardo Demetrio de la Universidad Castilla-La Mancha.

Demetrio, especialitzat en Dret Penal, és també l’autor de l’article Libertad de voluntad, investigación sobre el cerebro y responsabilidad penal. Aproximación a los fundamentos del moderno debate sobre Neurociencias y Derecho Penal, que pot consultar-se aquí.

El seminari, que va començar a les 11.30 h, estava obert tant a professors com a alumnes de doctorat i postgrau. 

També hi va intervenir el catedràtic Ignacio Morgado, especialitzat en psicobiologia i director de l’Institut de Neurociències de la UAB.

L’acte va ser organitzat per la Unitat de Dret Penal i Criminologia de la UAB.

 

Notícies relacionades

Joan Majó parla sobre el llegat d’Ernest Lluch en un acte a Rubí

L'Associació d'Amics de la UAB organitza la conferència ”Les perspectives de la socialdemocràcia” el 24 de gener, a les 19 h, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí. Joan Majó resumirà el pensament polític d’Ernest Lluch i el llegat que va deixar en els camps de l’economia, la política y la cultura. Llegir més

Totes les notícies