S’ofereixen beques per estudiar idiomes el curs 2018-2019 al Servei de Llengües de la UAB

Ajuts lingüístics servei de llengües UAB

Com cada any, la Comissió d’Alumnat i Ocupabilitat de la UAB ha obert una convocatòria de 90 ajuts per a estudiants de grau, màster oficial i doctorat, destinades a l’aprenentatge de llengües. Podeu presentar la vostra sol·licitud fins divendres 29 de juny de 2018.

12/06/2018

La convocatòria de beques per estudiar al Servei de Llengües de la UAB durant el curs 2018-2019 està dirigit a tots aquells estudiants de Grau o Màster oficial, o en un programa de doctorat de la UAB, en el curs 2017-2018. Consulteu els terminis segons tipologia d’estudis a les bases.

La beca consisteix en una reducció del 50 % de l’import dels preus de matrícula dels cursos del Servei de Llengües de la UAB, tant per als cursos del primer com del segon semestre. Descobreix tota l’oferta d’idiomes.

Per a aquelles persones interessades en sol·licitar la beca, hauran d'imprimir i completar aquesta sol·licitud - que també es pot recollir a la secretaria del Servei de Llengües de la UAB-,  i presentar-lo a la teva gestió acadèmica o al Registre General (edifici del Rectorat) de la UAB.

El termini de presentació general per als estudiants és divendres 29 de juny. La resolució es farà pública el dimecres 25 de juliol.

Per als futurs estudiants o doctorands s'han reservat 10 beques, i les sol·licituds es podran presentar el gener 2019.

Per a més informació sobre requisits i terminis, consulteu les bases de la convocatòria.

Servei de Llengües de la UAB

 

Notícies relacionades

Mínor UAB emprenedoria

Nou mínor en Emprenedoria i Innovació Social

El nou itinerari formatiu consta de 10 assignatures, de 6 ETCS cada una, dedicades a l’emprenedoria i la creació i gestió de projectes innovadors de l’àmbit social. El professor de l’Escola i director del Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU), David Urbano, n’és el coordinador. Llegir més

Totes les notícies