Exposició pública de l'autoinforme d'acreditació del Grau en Humanitats

S’ha publicat al web del centre, a disposició de la comunitat universitària, l’autoinforme elaborat pel Comitè d’Avaluació Intern (CAI) de la Facultat de Filosofia i Lletres per a l’acreditació del Grau en Humanitats. El podeu consultar aquí.

18/09/2017

Les persones interessades en fer suggeriments i comentaris els poden adreçar per escrit al Deganat de la Facultat (dg.lletres@uab.cat), indicant a l’assumpte «Comentaris a l’autoinforme». Les propostes han d’anar identificades amb el nom i cognom i el col·lectiu a què pertany la persona que l’envia (estudiant, professorat, personal d’administració i servei, altres). El termini acaba a les 14h del dia 16 d’octubre. L’autoinforme es presentarà per a la seva aprovació, si escau, a la Junta Permanent de la Facultat en la sessió del dia 16 d’octubre.

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Convocatòria d’aturada

Davant de l’empresonament dels dirigents de les associacions Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana, ordenat ahir per l’Audiència Nacional, des de la confiança en la independència de l’administració de justícia, la Universitat Autònoma de Barcelona lamenta el que pensa que és una mesura totalment desproporcionada i inoportuna. Per aquest motiu s’afegeix a la convocatòria d’aturada de 15 minuts convocada a les 12.00h., que es farà a l’entrada principal de tots els centres, per expressar el rebuig a l’empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, en un moment que el diàleg i la negociació haurien de ser les vies per abordar el desacord polític que viu Catalunya.
Llegir més

Totes les notícies