Primera jornada de protecció de dades a la UAB

Jornada Protecció de Dades
iStock/BirgitKorber

El proper dia 29 de gener, a la sala d’Actes del Rectorat, la UAB organitza una jornada sobre protecció de dades amb la col·laboració de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (Apdcat).

23/01/2018

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitzarà, el proper dilluns dia 29 de gener, una jornada sobre el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades Personals i de la Recerca. L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes del Rectorat, i compta amb la col·laboració de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCat).

El Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell sobre protecció de dades personals, del dia 27 d'abril de 2016, inclou importants novetats i entrarà en vigor abans de l’estiu d’aquest any 2018. La jornada “PROTECCIÓ DE DADES. Les universitats catalanes i la recerca davant el nou Reglament Europeu de protecció de dades personals” vol oferir una informació general sobre els canvis que el nou Reglament implica per a les universitats en general i per a les dades de la recerca en particular. En aquest sentit es compta amb la participació de representats de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, personal investigador i especialistes en seguretat de dades de la mateixa UAB.
 
 
Més informació:

Programa de la jornada

Formulari d’inscripció

Secretaria de la Comissió d'Ètica en l'Experimentació Animal i Humana
Tel.: 93 581 35 78
ceeah@uab.cat

 

Notícies relacionades

Totes les notícies