Presentació: pràctiques a The Luxury Collection a Llatinoamèrica i al Carib

L’Escola ofereix unes xerrades introductòries sobre les pràctiques per temporada a hotels internacionals. Demà el grup The Luxury Collection – Marriott presenta la seva oferta a les 14:30 hores, a l’aula 142.

13/11/2017

La presentació de la companyia The Luxury Collection - Marriott, a càrrec de Martina Nanei, HHRR Recruitment Executive, tindrà lloc el proper dijous 16 de novembre, a les 14:30 hores, a l’aula 142. El grup també estarà present realitzant entrevistes durant el Workshop previst pel febrer de 2018.

Les xerrades es troben dins el marc de les jornades de familiarització amb les pràctiques internacionals per a estudiants de 3r i 4t curs d’aquest mes de novembre, que també engloba altres visites. Les sessions s’organitzen des de l’àrea de Pràctiques Internacionals, a càrrec de Gemma Sagué. 

 

Notícies relacionades

Ja tenim guanyadora del concurs d'Instagram!

La fotografia guardonada és la d'@ariannn___, de l'Institut de Polinyà. El concurs d'Instagram 'Viu les #PortesObertesUABTurisme' donava la oportunitat als futurs estudiants de l'Escola de guanyar una tablet durant l'assistència a les Jornades de Portes Obertes.  Llegir més

Workshop 2018

Rècord d'assistència d'empreses al XXIè Workshop de l'Escola

La trobada anual Universitat-Empresa, que organitza el Centre, assoleix amb aquesta edició, l'assistència més elevada de nombre d'empreses del sector turístic i hoteler que han vingut a oferir pràctiques i oportunitats laborals als estudiants, arribant a una setantena. El Workshop ha rebut la visita de 300 alumnes i exalumnes que han participat en la jornada de networking. Llegir més

Totes les notícies