Presentació de pràctiques i Management Training Program al sud-est asiàtic

Sessió informativa de pràctiques internacionals

Els estudiants podran conèixer el programa “4-my-future”, d’RM Consulting Asia, en una presentació que tindrà lloc aquest dimecres, 14 de març, a les 14 hores, a l’aula 207. El programa ofereix un ventall de destinacions i àmbits on realitzar pràctiques, sobretot en tasques de direcció.

12/03/2018

L’Àrea de Pràctiques Internacionals ha organitzat una presentació amb RSC Asia, una companyia encarregada d’oferir opcions de creixement personal a l’estranger, especialment dirigits a estudiants de 4rt de Grau i recent graduat/es.
 
La sessió, que tindrà lloc aquest dimecres 14 de març a les 14 hores, a l'aula 207, servirà per introduir als estudiants interessats el programa “4-my-future”, amb diferents destinacions com ara Tailandia, Vietnam, Maldives, Sri Lanka o els Estats Units. El programa està dirigit a estudiants de 4rt de Grau que vulguin fer pràctiques, així com a aquells recent graduats interessats en un programa de management.
 
Les ofertes de pràctiques varien en funció dels mesos -6 a 12 mesos-, i s’ofereixen en una amplia gamma de departaments: Front Office, vendes, recepció i reserves, bar, esdeveniments, esports i lleure, cuina, Food & Beverage, etc.
 
El programa inclou serveis com ara recollida a l’aeroport, assistència en la demanda del visat, etc. A més, aquesta oportunitat pretén ser una plataforma d’entrada al mercat de treball internacional dins d’una ampla gamma d’hotels i ressorts de luxe 4-5 estrelles, així com restaurants de prestigi.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies