Premiat un treball d'Albert Pedrosa sobre progressió penitenciària

Albert Pedrosa

Al darrer Congrés Espanyol de Criminologia, van ser distingits dos treballs d'investigadors novells. Un d'ells, sobre els obstacles de la progressió penitenciària, va ser realitzat per Albert Pedrosa, investigador del grup de recerca en Desistiment del Delicte i Polítiques de Reinserció.

04/07/2018

Albert Pedrosa, investigador del grup de recerca en Desistiment del Delicte i Polítiques de Reinserció del Departament de Ciència Política i de Dret Públic de la UAB, va ser guardonat amb el Premi SEIC a la promoció d'investigadors novells, pel seu treball "¿A quién dejamos atrás? Explorando los obstáculos de la progresión penitenciaria", que forma part de la seva tesi doctoral.

Aquest guardó és concedit per la Societat Espanyola de Recerca Criminològica (SEIC) i premia els investigadors novells no doctors o que hagin obtingut el doctorat en els darrers cinc anys i que realitzin investigació criminològica. Va ser atorgat en el marc del XII Congrés Espanyol de Criminologia i consta d'un diploma i la publicació del treball premiat a la Revista Española de Investigación Criminológica. El congrés va tenir lloc entre el 27 i el 29 de juny a Oviedo sota el títol "Consolidació professional per al canvi social" i va aplegar diferents personalitats del món de la criminologia.

El grup de recerca en Desistiment del Delicte i Polítiques de Reinserció, al qual pertany Pedrosa, està dirigit per Josep Cid, professor del Departament de Ciència Política i de Dret Públic de la UAB. En aquesta edició del premi, va ser distingit també Asier Moneva, investigador de la Universitat Miguel Hernández, pel seu treball "¡El odio está en el aire! ¿Pero dónde?".

 

Notícies relacionades

Campus de la UAB

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost, els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. A més, fins al 2 de setembre hi haurà afectacions al servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès: no hi haurà servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu/Gràcia ni entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia Llegir més

Totes les notícies