Preinscripcions obertes als mínors interdisciplinaris pel canvi social

minors
minors

El curs 2017-18 la UAB ofereix una nova edició dels seus dos mínors interdisciplinaris orientats al canvi social que tenen per objectiu aprofundir en el coneixement i l’anàlisi d’aquests fenòmens complexos des d’una perspectiva global i crítica. El període de preinscripcions ja és obert fins el 30 de juny i el 15 de juliol de 2017, respectivament.

22/06/2017


Un mínor és una oportunitat per especialitzar-se en un àmbit diferent del que constitueix el nucli de la titulació. És un itinerari organitzat amb assignatures d’altres plans d’estudis que giren entorn a una temàtica concreta i tenen consideració de crèdits optatius. S’hi pot matricular qualsevol estudiant de grau que hagi superat 90 crèdits i no té cap cost addicional.

El Mínor en Estudis de Gènereestà coordinat per la Facultat de Filosofia i Lletres. Aborda temàtiques de les ciències socials i les humanitats des de la perspectiva del gènere, fent un èmfasi especial en l'anàlisi i l'impacte de lesjerarquies de gènere i les construccions socials i culturals en les quals es fonamenten. Preinscripcions via aquest formulari.

El Mínor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global, coordinat des de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, permet conèixer paradigmes de desenvolupament fonamentats en principis de sostenibilitat econòmica, social i ambiental i facilitar estratègies de participació ciutadana amb potencialitat transformadora. Preinscripcions via aquest formulari.

Per a més informació sobre els dos mínors, consulteu els enllaços. També podeu resoldre els dubtes que tingueu directament amb les facultats responsables o amb la coordinació acadèmica de cada mínor.