Pràctiques Externes del MUPGS curs 2017/18

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

El 6 de novembre s'obre el termini per sol.licitar places de Pràctiques Externes del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària del curs 2017/18. La sol·licitud de la plaça i l’adjudicació definitiva es faran a través de l'aplicatiu

01/11/2017

Us comuniquem que dilluns, 6 de novembre, s’obrirà el termini per sol·licitar una plaça per realitzar les pràctiques curriculars del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària: 30 ECTS corresponents als mòduls 43424 Pràctiques Externes I (curs acadèmic 2016-2017) i 43425 Pràctiques Externes II (curs acadèmic 2017-2018).

La sol·licitud de la plaça i l’adjudicació definitiva es faran a través de l'aplicatiu
 

Calendari

6 i 7 de novembre (ambdós inclosos): Termini per fer les sol·licituds.

8 de novembre: Assignació de les places a partir de les 13 h. Els/les estudiants rebreu  la informació de la plaça assignada mitjançant el vostre correu-e.

9 de novembre: Acceptació o Renúncia de la plaça assignada. Aquest pas és un       requisit obligatori per a obtenir definitivament la plaça o per poder continuar amb el procés d’assignació en cas de renúncia o en el cas de no haver obtingut una plaça de les sol·licitades.

13 de novembre: 2n termini de sol·licitud per als/les estudiants sense assignació de places o amb renúncia de plaça assignada el 9 de novembre.

14 de novembre: Assignació de les places a partir de les 13 h. Els/les estudiants rebreu la informació de la plaça assignada mitjançant el vostre correu-e.

15 de novembre: Acceptació o renúncia de la plaça assignada. Aquest pas és un requisit obligatori per a poder obtenir definitivament la plaça o per poder continuar amb el procés d’assignació en cas de renúncia o en el cas de no haver obtingut una plaça de les sol·licitades.

17 de novembre: Finalització del procés. Si, després d’aquesta data, quedés algun/a estudiant sense plaça assignada, se li adjudicaria manualment previ acord amb la coordinadora Maria Álvarez Moleiro.


El criteri que s’utilitzarà per a adjudicar-vos una plaça és el barem de l’expedient acadèmic de la titulació finalitzada que us va donar accés al Màster.

Mentre estigui obert el termini de sol·licitud de plaça (6 i 7 de novembre i 13 de novembre), podreu canviar la selecció realitzada tantes vegades com vulgueu.

En el moment de realitzar la sol·licitud, d’entre tota l’oferta disponible, haureu de seleccionar un mínim de 8 places i un màxim de 16. Us recomanem que, en el moment de fer la sol·licitud on-line consulteu de nou, al mateix aplicatiu, l’oferta de places, ja que estem actualitzant algunes dades.

Recordeu que, per poder optar a qualsevol de les places ofertades cal estar donat d’alta com a col·legiat o precol·legiat al COPC. A més a més, per aquelles places que oferten alguna rotació en unitats infantojuvenils cal estar en possessió de la Certificació negativa del Registre Central de delinqüents sexuals que podeu sol.licitar aquí
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies