Periodistes d’esports de TV3 reflexionen sobre la formació en informació esportiva

Vocació i formació en periodisme esportiu: Periodistes esportius a TV3

Dins de la celebració del 50è aniversari de la UAB i per commemorar també els 25 anys de docència en periodisme esportiu a la Universitat, la Facultat de Ciències de la Comunicació va organitzar el 17 d'abril una classe magistral amb el director d’Esports de la CCMA, Christian García i els periodistes Bernat Soler i María Fdez Vidal.
 

10/04/2018

El 17 d'abril, la Facultat de Ciències de la Comunicació va organitzar la classe magistral "Vocació i formació en periodisme esportiu: Periodistes esportius a TV3", que comptà amb la participació de Christian García, director d'esports de la Corporació Catalana de Mitjans Audovisuals, i de Bernat Soler, cap d’esports de TV3 i Maria Fdez Vidal, conductora d’esports del TN Vespre. Hi van intervenir també la vicerectora de Comunicació i de Promoció de la UAB, Virginia Luzón, la degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació, Maria José Recoder i el professor de l’assignatura "Periodisme esportiu", Josep Maria Blanco.

A la sessió, s'abordà el paper de la formació en periodisme esportiu i es realitzà una exposició dels testimonis personals dels participants complementada amb un debat posterior moderat per Christian García i un torn final de preguntes dels assistents. Aquest acte es va emmarcar en el cicle d'activitats organitzat amb motiu del cinquantè aniversari de la UAB i serví també per celebrar els 25 anys de docència ininterrompuda d'assignatures de llicenciatura i de grau sobre formació periodística esportiva a la Facultat.

 

Notícies relacionades

SummerSchool2018

La "UAB Barcelona Summer School" comença dilluns

El dilluns, 25 de juny, comença la UAB Barcelona Summer School, la 3a edició de l’escola d’estiu internacional que enguany s'obre a l'alumnat UAB. Té lloc en dues tandes: del 25 de juny al 13 de juliol, i del 16 de juliol al 3 d'agost. Llegir més

Totes les notícies