Obertes les inscripcions als seminaris d'emprenedoria per a doctorands

Emprenedoria Doctorands

El Parc de Recerca UAB organitza, en el marc del Pla de Desenvolupament d'Investigadors de la UAB, dos seminaris sobre emprenedoria per a investigadors novells i doctorands. Aquesta activitat tindrà lloc a l'Edifici Eureka el 27 d'abril i el 3 de maig de 2017.

21/03/2017

Aquests dos seminaris pretenen promoure l'esperit emprenedor, de forma transversal i multidisciplinària, entre els investigadors en formació i els investigadors reconeguts, dotant-los d'eines per començar un projecte emprenedor i cercar noves aplicacions a la seva recerca.

La primera sessió es celebrarà el 27 d'abril i es centrarà en quines actituds cal adquirir per desenvolupar un projecte emprenedor. Júlia Palma, responsable d'Emprenedoria del Parc de Recerca UAB, farà una introducció sobre el concepte d'emprenedoria, explicarà com gestionar equips emprenedors i desenvoluparà dinàmiques de grup i identificació d'oportunitats a partir del coneixement dels participants.

El 3 de maig es celebrarà la segona sessió: "Com puc saber que el meu projecte és potencialment transferible i comercialitzable?". En aquesta ocasió, els participants aprendran a definir el Business Model Canvas i coneixeran la metodologia Lean Start-up.

 Les places estan exahurides. Si esteu interessats en assistir al seminari, us demanem que us apunteu a la llista d'espera a través del següent formulari. La data límit per inscriure's és el 25 d'abril.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies