Oberta la convocatòria per al programa SICUE d'intercanvis amb universitats espanyoles

Imatge noticia Inscripció SICUE 2017

El SICUE permet als estudiants realitzar part dels seus estudis en una universitat diferent durant un o dos semestres, amb garanties de reconeixement acadèmic i d'aprofitament, així com d'adequació al seus perfils curriculars.

14/02/2017

Obert el període de sol·licitud pel programa SICUE de 2017-2018, que va del 10 de febrer al 10 de març. El SICUE, convocat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, i gestionat per la Conferència de Rectors d'Universitats Espanyoles (CRUE), ofereix a l'alumnat la possibilitat d'experimentar diferents sistemes docents, inclòs el règim de pràctiques, i de conèixer els aspectes socials i culturals d'altres Comunitats Autònomes.  

Les estades poden ser de cinc o de nou mesos, és a dir, d'un semestre o d'un curs acadèmic. La durada depèn de les titulacions i del llistat de destinacions. Els alumnes interessats en universitats no oferides, hauran de contactar amb el coordinador d'intercanvis, que valorarà la possibilitat de signar un nou acord.

L'estudiant que participa en qualsevol d'aquests programes manté la condició d'alumne de la seva universitat d'origen, en la qual s'haurà de matricular i haurà d'abonar, si s'escau, l'import de la matrícula. A la universitat de destinació, l'alumne gaudirà de matrícula gratuïta per a les assignatures incloses a l'acord d'equiparació, i tindrà els mateixos drets i serveis que els alumnes locals.

Un mateix beneficiari no podrà obtenir més d'un intercanvi SICUE a la mateixa universitat, ni més d'un per curs acadèmic.

Més informació: SICUE

 

Notícies relacionades

Enquesta sobre benestar emocional al campus de la UAB

El projecte Living Lab en Salut Mental posa a l'abast de la comunitat universitària una enquesta sobre benestar emocional al campus de la UAB, que permetrà definir quins són els temes prioritaris i quina seria la millor forma d'abordar-los. El termini per enviar les respostes finalitza el dia 30 d'abril. Llegir més

Totes les notícies