Oberta la convocatòria de l'examen oficial de xinès HSK en línea

L' HSK online és l'examen oficial escrit de xinès estandarditzat a escala internacional, i està dirigit a persones que no en són parlants nadius. Mitjançant diferents exercicis, s'avalua la comprensió lectora i auditiva, i l'expressió escrita dels participants.

22/06/2017

La Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB), en col·laboració amb Casa Àsia, la UAB, la UB i la Universitat d’Estudis Estrangers de Pekín, organitza la convocatòria de les proves de l’Examen Oficial de Xinès HSK online a Barcelona. Tindrà lloc el 15 de juliol, a partir de les 9 hores, a l'aula d'informàtica del FICB.

L' HSK, Chinese Proficiency Test, és l'examen oficial escrit xinès estandarditzat a escala internacional i s'adreça a les persones que no són parlants nadius de llengua xinesa. La modalitat en xarxa consisteix a realitzar la prova amb un ordinador a les instalacions del centre examinador, en aquest cas el FICB.

Els participants dels nivells HSK 1 i HSK2 estan convocats a les 9 h; els del HSK 3 i HSK 4, a les 10,30 h; i els del HSK 5 i HSK 6, a les 12,45 h. Les places són limitades i la inscripció a l'examen es s'ha de realitzar online, introduïnt les dades requerides en la següent adreça.

Més informació: Condicions per a formalitzar les inscripcions

 

Notícies relacionades

El Servei de Biblioteques estrena web

Coincidint amb l'inici de curs, s'ha renovat una de les pàgines web més visitades del portal de la UAB, la del Servei de Biblioteques: www.uab.cat/biblioteques. S'ha canviat el disseny, s'ha adaptat als dispositius mòbils i s'ha transformat la manera com es presenten els recursos, per tal de facilitar la cerca d'informació als usuaris. Llegir més

Totes les notícies