Oberta la convocatòria de l'examen oficial de xinès HSK en línea

Conferències confuci

L' HSK online és l'examen oficial escrit de xinès estandarditzat a escala internacional, i està dirigit a persones que no en són parlants nadius. Mitjançant diferents exercicis, s'avalua la comprensió lectora i auditiva, i l'expressió escrita dels participants.

22/06/2017

La Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB), en col·laboració amb Casa Àsia, la UAB, la UB i la Universitat d’Estudis Estrangers de Pekín, organitza la convocatòria de les proves de l’Examen Oficial de Xinès HSK online a Barcelona. Tindrà lloc el 15 de juliol, a partir de les 9 hores, a l'aula d'informàtica del FICB.

L' HSK, Chinese Proficiency Test, és l'examen oficial escrit xinès estandarditzat a escala internacional i s'adreça a les persones que no són parlants nadius de llengua xinesa. La modalitat en xarxa consisteix a realitzar la prova amb un ordinador a les instalacions del centre examinador, en aquest cas el FICB.

Els participants dels nivells HSK 1 i HSK2 estan convocats a les 9 h; els del HSK 3 i HSK 4, a les 10,30 h; i els del HSK 5 i HSK 6, a les 12,45 h. Les places són limitades i la inscripció a l'examen es s'ha de realitzar online, introduïnt les dades requerides en la següent adreça.

Més informació: Condicions per a formalitzar les inscripcions

 

Notícies relacionades

Totes les notícies