Oberta la convocatòria de beques per al curs 2018-2019 de la Fundación Carolina

Fundación Carolina, becas para el curso 2018-2019

La Fundación Carolina ha obert el termini de sol·licitud per a les seves Beques de postgrau. Les ajudes, dirigides a graduats/es de països membres de la Comunitat Iberoamericana de Nacions, amb currículums excel·lents, poden demanar la beca fins al dimarts 20 de març de 2018.

11/01/2018

Les persones interessades en demanar les Beques de Postgrau de la Fundació Carolina ja poden registrar-se i presentar la seva candidatura. La Fundació ha obert el termini de sol·licitud fins el proper dimarts 20 de març, a les 9 a.m. (hora espanyola).

El nombre de beques, fins ara amb un total de 376, podrien veure's incrementats en els propers dies en funció de la culminació de diverses negociacions en curs. El programa ofereix dos modalitats de recolzaments: beques, o ajudes a l'estudi; la diferència principal de les quals radica en una diferent aportació econòmica assumides per les parts.

Les Beques de Postgrau estan dirigides a la formació a Espanya de llicenciats nacionals d'un país d'Amèrica Llatina, membre de la Comunitat Iberamericana de Nacions, o de Portugal, amb capacitat acadèmica o professional avalada “per un currículum excel·lent”. La convocatòria cobreix la totalitat de les àrees del coneixement per a que completin la seva formació a Espanya.

La Fundació Carolina és una institució creada per acord del Consell de Ministres d'Espanya de 22 de setembre de 2000, amb la finalitat de fomentar les relacions culturals i la cooperació en matèria educativa i científica entre Espanya i els països de la Comunitat Iberoamericana de Nacions.

Per demanar la beca, és necessari registrar-se i completar la sol·licitud a través d'aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Gimcana primer curs Grau

Una sessió d’acollida ludificada per als estudiants de 1º de Grau

Els alumnes de nou accés al Grau en Prevenció i Seguretat Integral descobriran els aspectes més logístics i alguns espais del Campus a través d’una gimcana, el dimecres 12 de setembre, a les 15 hores. Durant la sessió es desvetllarà un projecte de col·laboració en el qual un grup d’estudiants serà seleccionat per participar-hi. Llegir més

Totes les notícies