Obert el termini per a sol·licitar els ajuts de col·laboració en les activitats de promoció pel curs 17-18

Imatge Beques Promocio

El període de sol·licituds, que es va obrir el passat dimarts 19 de setembre, romandrà obert fins el proper dimarts, 3 d’octubre. Aquestes beques van destinades a estudiants de grau i de màster oficial que vulguin participar en activitats de promoció de la UAB.

26/09/2017

En total s’han convocat 28 ajuts, 27 dels quals estan destinats al suport a les activitats de promoció com les Jornades de Portes Obertes, el Saló de l’Ensenyament i el Dia de les Famílies, entre altres. Aquesta col·laboració costa de 108 hores entre el gener i el maig i percep una remuneració de 946,14 euros. D’altra banda, la plaça restant va destinada a les visites al Campus i altres activitats promocionals. En aquest cas, la col·laboració consta de 3 hores diàries els matins entre desembre i maig i percep una remuneració de 2.913,96 euros.

 Per demanar l’ajut caldrà presentar el full de sol·licitud degudament emplenat, juntament amb la següent documentació: una fotocòpia del DNI, NIE o passaport; una fotocòpia de la pàgina del compte o llibreta en el qual vol que s’ingressi l’import on consti el número IBAN; el currículum; i una fotocòpia del document on consti el número d’afiliació personal a la Seguretat Social. A més, els estudiants de màster oficial sense un expedient obert a la UAB també hauran de mostrar el seu expedient acadèmic de la universitat d’origen i, en cas de provenir d’una universitat estrangera, caldrà aportar la taula d’equivalències de qualificació.

Trobareu més informació a les Bases de la convocatòria.

Més informació: Full de sol·licitud
Bases de la convocatòria

 

Notícies relacionades

Totes les notícies