Nova edició del 'Curs de preparació per a concursos i oposicions de la Unió Europea'

Pràctiques i feina en institucions de la Unió Europea

S'adreça, sobretot, a estudiants i alumni de la UAB que vulguin conèixer les oportunitats professionals en institucions de la UE i entrenar-se pels processos de selecció, que ara es poden fer en castellà. S'impartirà tots els dissabtes de maig i el primer de juny, pel matí, a l'Escola de Postgrau, i la matriculació ja és oberta.

05/04/2018

En aquesta tercera edició, el curs mantindrà un enfocament pràctic i integral amb exercicis i tests específics, simulacres de proves, dinàmiques de grup, materials audiovisuals i una participació continuada de l’alumnat. Serà impartit per José Díaz Lafuente, professor de Dret i Institucions de la Unió Europea de la Universitat Jaume I, i tindrà una durada de 30 hores –25 presencials i 5 d’aplicació a l’aula–.
 
Les sessions lectives es realitzaran els dissabtes 5, 12, 19 i 26 de maig i 2 de juny, de 9.00 a 14.00, a l’Escola de Postgrau de la UAB. Els continguts seran els següents:
 

  • Marc general sobre el funcionament de les institucions i agències de la Unió Europea.
  • Fase d’admissió: claus, consells i exercicis pràctics per a la preparació dels tests.
  • Habilitats interpersonals, organitzatives i socials: competències psicològiques i exercicis pràctics de tests de judici situacional i d’e-tray.
  • Fase d’avaluació: realització de l’exercici en grup, recursos per a l’entrevista estructurada i exercici d’estudi de casos.
 
El preu és de 150 euros per a la comunitat UAB –subvencionat pel Servei d’Ocupabilitat– i 200 euros per a les persones externes a la Universitat. El nombre mínim d'alumnes serà de 12 i el màxim de 20, i es reservarà el 85% de les places per a estudiants i alumni de l’Autònoma.
 
El Curs de preparació per a concursos i oposicions de la Unió Europea s’emmarca en el programa EUROACCIÓ Mentoring, impulsat pel Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat de la UAB a través del Servei d’Ocupabilitat.
 
Més informació i inscripcions a: www.uab.cat/cursue

 

Notícies relacionades

NitBio

3a Nit de Biologia

Des de la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona UAB, us comuniquem la cel·lebració dels premis de ls 3a edició de la Nit de la Biologia organitzat per la Societat Catalana de Biologia, l'Institut d'Estudis Catalans i la Universitat de Barcelona UB. Llegir més

Totes les notícies