No et quedis sense el teu curs de llengua!

Imatge matrícula cursos febrer 2018

Període de matrícula obert als cursos del Servei de Llengües: diversos nivells, tipologies i llengües. Consulta’ls!

15/01/2018

Ja us podeu matricular al curs de Preparació per a Examen de B2 (anglès)  o podeu seguir un curs de llengua general en anglès, en format semipresencial, de nivell B2.1 (quart nivell), B2.2 (cinquè nivell) o de C1.1 (sisè nivell) en un semestre i obtenir-ne el certificat després de superar el curs.

També teniu al vostre abast cursos més enllà de l’anglès. Al febrer comencen cursos de nivells inicials (A1 i A2) de llengua general italiana i de llengua general francesa.
 
A més, si teniu el nivell adient podeu incorporar-vos als cursos regulars extensius que van començar a l’octubre pagant només el 55% de l’import total del curs.

Si sou del col·lectiu d’estudiants, durant aquest segon semestre podeu participar en tallers gratuïts que us permeten obtenir crèdits: Llengua per a Marxar d’Erasmus (anglès, alemany, italià i francès), Voluntariat Lingüístic i Taller de Disseny d’Activitats Lingüístiques i Culturals.
 
I si sou personal docent de la UAB no deixeu escapar els cursos en llengua anglesa, gratuïts, que s’adrecen a vosaltres: el curs Research Papers (amb edicions diferents per a l’àmbit de les ciències i per a l’àmbit de les humanitats) us ajudarà a redactar articles científics en anglès. Si voleu millorar la pronúncia matriculeu-vos a l’English Pronunciation for Teachers. O si voleu fer exposicions orals en llengua anglesa en sessions de treball, tallers, jornades o congressos, podeu seguir el curs Presenting Research.

Finalment, us recordem que podeu matricular-vos als cursos virtuals en qualsevol moment del curs.

Consulteu tota l’oferta i la informació relacionada al web del Servei de Llengües.

Bon aprenentatge lingüístic!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies