Més de 50 empreses i 300 estudiants de graus i de màsters participen al XX Workshop de l'Escola

Imatge de Workshop de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

El Workshop de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, que enguany ha arribat a la vintena edició, ha permés als estudiants de l'Escola posar-se en contacte amb 53 empreses del sector.

23/01/2017

El Workshop de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, que ha arribat a la seva vintena edició, ha posat en contacte 53 empreses amb més de 300 estudiants inscrits. Es tracta d'un esdeveniment clau que permet establir i desenvolupar contactes que poden afavorir la inserció al món laboral de titulats i futurs professionals del sector, així com la realització de pràctiques en empreses.

La trobada, que posa en contacte Universitat i Empresa, ha comptat amb la participació dels titulats de l’Escola, dels estudiants de segon, tercer i quart curs del Grau de Turisme i segon i tercer del Grau de Direcció Hotelera. A més a més, l’activitat ha estat oberta als estudiants dels postgraus i màsters que s’imparteixen a l’Escola.

El Workshop també ha comptat amb alguns dels representants de les empreses més prestigioses i capdavanteres del sector turístic, hoteler i del lleure.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies