Matrícula dels estudiants en primera preferència

Del 13 al 18 de juliol es matricularan els estudiants assignats en primera preferència. Si ets estudiant i encara no has recollit els impresos, pots adreçar-te al mostrador de l’entrada de la Facultat (SLIPI). Cal que formalitzeu la matrícula el dia i hora assignats.

11/07/2017

Un cop tinguis la documentació de la matrícula, prepara la documentació i omple l’imprès de matrícula. Vine a la Facultat el dia i hora assignats i formalitza la matrícula. Podràs també tramitar el teu carnet de l’estudiant, comprovar la teva matrícula i l’horari (www.sia.uab.cat) i contestar una enquesta de satisfacció (www.sia.uab.cat). 
 
Trobaràs aquí la informació de la Xerrada sobre el procés de matrícula que s’ha fet a la Jornada d’Acollida del 12 de juliol. 
 
Si ets estudiant d’Estudis Anglesos, Estudis Francesos o Història, consulta la informació sobre els cursos propedèutics.

Els dies 7 i 8 de setembre tindran lloc les sessions d'acollida dirigides als estudiants de primer curs de la Facultat. Les activitats començaran el dia 7 amb l'acollida del degà, Dr. Joan Carbonell, i la conferència inaugural de la Dra. Sara Martín. El dia 9 de setembre els estudiants es reuniran amb el coordinador de la seva titulació, qui els donarà informació específica sobre els estudis que han triat. Programa de les sessions d’acollida.

Més informació: Curs propedèutic de francès
Curs propedèutic d'història
Curs propedèutic d'anglès
Full de matrícula del curs propedèutic d'anglès
Full de matrícula del curs propedèutic de francès
Full de matrícula del curs propedèutic d'història

 

Notícies relacionades

Totes les notícies