Les facultats s'omplen de pianos durant dos dies per celebrar el 50è aniversari de la UAB

Els propers 17 i 18 d’abril tornarem a gaudir de sis pianos escampats pel campus de la UAB. El 18 d’abril un dels pianos es trobarà al vestíbul de la primera planta de les Facultats de Dret, Ciències Polítiques i Sociologia i Economia i Empresa.

11/04/2018

El piano restarà a disposició dels alumnes de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia entre les 10:00h. i les 18:30h del dimecres 18 d’abril.

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia acollirà un dels pianos que restaran a disposició de la comunitat universitària els propers 17 i 18 d’abril. L'activitat ha estat organitzada pels equips de deganat, el vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura en Viu, i ha estat possible gràcies a la col·laboració del Concurs Internacional de Música Maria Canals.

Per assegurar la continuïtat de la música durant el dia, els centres comptaran amb un animador o una animadora que interpretarà peces diverses. De totes maneres, des de la UAB s'anima a pianistes, cantants i intèrprets d’altres instruments a que facin gaudir a l'audiència de les seves habilitats. Només és qüestió de posar-se d’acord i poder escoltar solistes, duets, tercets, conjunts vocals... Així totes les persones que formen part de la comunitat UAB, i que estiguin avesades a tocar-lo (professorat, estudiants i PAS) podran fer-ho, soles o acompanyades amb altres instrumentistes.

Els sis pianos estaran escampats pel campus d’acord amb el calendari i llocs següents:

Dimarts 17 d'abril:

  • Facultats de Psicologia i Filosofia i Lletres. Vestíbul d’accés a l’Auditori de la Universitat.
  • Facultats de Ciències i Biociències. Vestíbul de la primera planta.
  • Plaça Cívica.
Dimecres 18 d'abril:
  • Facultats de Ciències de l'Educació i Traducció i Interpretació. Espai exterior entre la Biblioteca d’Humanitats i les facultats.
  • Facultat de Ciències de la Comunicació. Vestíbul del segon pis.
  • Facultats de Dret, Ciències Polítiques i Sociologia i Economia i Empresa. Vestíbul de la primera planta.

A més, el dia 17 d’abril de 12:30h a 13h, a la Facultat de Filosofia i Lletres el piano (tocat durant aquesta estona pel professor Francesc Cortès) acompanyarà la següent activitat, en motiu de l’estada al Centre de l’exposició El sexe a l’època romana:
 
Lectura de poemes grecoromans i contemporanis en clau de gènere

Poemes de l’Antiguitat a càrrec de Gemma Puigvert i Marta Oller. Departament de Ciències de l’Antiguitat i l’Edat Mitjana (UAB).
Poemes contemporanis a càrrec d’Anna Aguilar-Amat, Mercè Altimir, Núria Busquets, Laia Martínez i Jordi Mas. Quark Poesia.
Acompanyant al piano: Francesc Cortés. Departament d’Art i Musicologia.
Conductor: Joan Carbonell Manils. Departament de Ciències de l'Antiguitat i de l'Edat Mitjana (UAB).

 

Notícies relacionades

Eleccions a la Junta de PAS Funcionari

Des del 20 d'abril està disponible per a la seva consulta, el cens electoral provisional del personal funcionari que el proper dia 7 de juny escollirà les 21 persones que formaran la Junta de PAS de la UAB, pel sistema de votació electrònica. Llegir més

Totes les notícies