Lamentem la pèrdua d'una exalumna del Graduat de Direcció Hotelera

Mariona Vilarasau Ustrell, titulada en Direcció Hotelera per l’EUTDH a la promoció del 2002, ens ha deixat a principis d’aquesta setmana a causa d’una leucèmia. El funeral es va celebrar ahir.

14/07/2017

Ahir es va celebrar el funeral de Mariona Vilarasau Ustrell, exalumna de l'Escola i graduada en Direcció Hotelera l'any 2002.

L’exalumna era provinent de Vic amb residència a Collsuspina (Moianès). Mariona Vilarasau tenia 36 anys, estava casada i era mare de dos fills.

L’Escola vol transmetre les seves condolences a amics, familiars i companys de l’exalumna.

 

Notícies relacionades

Ja tenim guanyadora del concurs d'Instagram!

La fotografia guardonada és la d'@ariannn___, de l'Institut de Polinyà. El concurs d'Instagram 'Viu les #PortesObertesUABTurisme' donava la oportunitat als futurs estudiants de l'Escola de guanyar una tablet durant l'assistència a les Jornades de Portes Obertes.  Llegir més

Workshop 2018

Rècord d'assistència d'empreses al XXIè Workshop de l'Escola

La trobada anual Universitat-Empresa, que organitza el Centre, assoleix amb aquesta edició, l'assistència més elevada de nombre d'empreses del sector turístic i hoteler que han vingut a oferir pràctiques i oportunitats laborals als estudiants, arribant a una setantena. El Workshop ha rebut la visita de 300 alumnes i exalumnes que han participat en la jornada de networking. Llegir més

Totes les notícies